Galatenii invitati la targul de toamna

Adaugat in data de 31.10.2013

Administratia Pietelor Galati, si in acest an, va organiza o noua editie a Targului de Toamna 2013, care va avea loc in Piata Centrala Galati, si va fi organizat impreuna cu Primaria Galati, se arata in comunicatul de presa remis de reprezentantii municipalitatii.

„In cele trei zile ale Targului de Toamna 2013, producatorii vor expune fructe si legume, produse agricole, produse de panificatie si patiserie, flori si produse de alimentatie publica. Nu vor lipsi mesterii populari, cu produse traditionale.

Editia trecuta au participat 317 expozanti din Galati si din tara, producatori, societati comerciale, intreprinderi familiale si persoane fizice autorizate, peste doua treimi dintre acestia au participat cu legume şi fructe. Recomandam gospodinelor care au inceput pregatirea camarilor pentru iarna sa pastreze loc pentru produsele pregatite de sutele de expozanti care vor veni la sfarşitul saptamanii, in Piata Centrala, la a XII-a editie a Targului de Toamna”, se arata in comunicatul de presa remis de Primaria Galati.
   

Prognoza agrometeorologica

Oferit de meteoromania.ro
31.10.2013
Specialistii din morarit si panificatie intalnire la Galati


La Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor din Galati, in perioada..


mai mult
31.10.2013
Galatenii invitati la targul de toamna


Administratia Pietelor Galati, si in acest an, va organiza o noua editie..


mai mult
 
Copyright © 2012 Website. Toate drepturile rezervate.